Skip to main content

Onze diensten!

Onze pakketten

suit

Interesse in kleding of visitekaartjes?

Laat ons uw visitekaartjes en kleding ontwerpen en produceren om een professionele en onderscheidende uitstraling voor uw bedrijf te creëren.
Pencil

Nog geen logo voor uw bedrijf?

Voor €100, bieden wij u de mogelijkheid om een op maat gemaakt logo te laten ontwikkelen door ons ervaren team.
Vector 1

Niet genoeg pagina’s op uw website?

Voor een meerprijs van €50, kunt u een extra pagina aan uw pakket toevoegen, waardoor uw op maat gemaakte oplossing nog uitgebreider wordt.
House

Nog geen huisstijl binnen uw bedrijf?

Indien u interesse heeft in het ontwikkelen van een volledige huisstijl voor uw bedrijf, nodigen wij u graag uit om een specifieke offerte aan te vragen die aan uw unieke behoeften en visie voldoet.
Wordpress 1

Onze methodes!

Onze keuze voor het gebruik van WordPress is gebaseerd op de behoefte aan een snel en efficiënt platform voor websiteontwikkeling. Voor projecten met meer complexe vereisten, ontwikkelen wij op maat gemaakte websites die voldoen aan specifieke behoeften en eisen.

RP Web Design

RP Web Design

RP Web Design

RP Web Design

RP Web Design

RP Web Design

Onze contracten

list

Strippenkaart

Bij RP Web Design maken wij gebruik van een strippenkaart. Dit betekend dat als u een aanpassing aan de website laat maken er een “strip” vanaf gaat.
edit

Aanpassingen

De aanpassingen die u bij onze strippenkaart kunt doen zijn aanpassingen van bestaande content. Voor implementatie moet een aparte afspraak gemaakt worden.
seo

SEO

Als u uw online zichtbaarheid wilt verbeteren en hoger wilt scoren in zoekmachines, kunt u een offerte aanvragen voor onze SEO-diensten.
shake

Ondersteuning

Ondersteuning betekent reactie op uw probleem/melding. Zodra wij een reactie hebben gegeven kunt u ervan uit gaan dat wij bezig zijn met uw opdracht!